Exposició Col.lectiva de Nadal 2008 - Concurs infantil

Del dia 6 de Desembre al 5 de Gener.
El proper dia 6 de desembre a les 18.00h es celebrarà l’acte d’inauguració de l’exposició pintura escultura i joieria de Nadal i Reis de la Sala d’art Anna Barcons. Amb motiu d’aquesta exposició i com a iniciativa que fomenta el desenvolupament del llenguatge plàstic entre els més joves, enguany Anna Barcons celebra la tercera edició del Concurs Infantil de dibuix Nadalenc. Podran participar en aquest concurs tots el nens i nenes de 4 a 12 anys que desitgin veure exposats els seus dibuixos en un espai d’art. Hi haurà un obsequi per a tots els participants i premis per totes les categories.

L’exposició de Nadal i Reis es podrà veure a la Sala d’art Anna Barcons del 6 de desembre al 5 de gener i recull l’obra de diferents artistes.

Exposició individual del guanyador del 4t. premi del concurs pintura ràpida “ artistes al carrer “ de Coma·ruga
Ernest Descals.

Exposició Col·lectiva: Mª Rosa Romeu, Patrik Lafarge, Joan Lledó, Jordi Freixa, Araceli López, Joan Mendoza, Maria Zauzet, Marcela Vicente, Alicia Toscano, Cynthia Novillo, Anna Masana, Anna Barcons. A la mostra s’hi poden trobar peces de pintura en diferents tècniques que van des de la pintura a l’oli fins a l’acrílic. També aquesta vegada s’hi poden veure les escultures de Teresa de Castro i Joan Caritg, joieria de Dolors Serveto, Mercedes Rodrigo i els esmalts de Ana András.


Concurs Infantil

Concurs Infantil