Artistes solidarisDiversos artistes col·laboren en la creació d'una obra gegantina a la Sala d'Art Anna Barcons

El passat 24 de juny es va obrir la temporada d'estiu 2006 de la Sala d'art Anna Barcons. Coincidint amb el seu 3r aniversari, Anna Barcons, directora de la sala, va organitzar una trobada amb molts dels seus artistes col·laboradors per pintar tots junts una obra gegantina que il·lustrés el paisatge que envolta aquest espai d'art de la Costa Daurada.

Amb aquesta iniciativa nombrosos artistes es van arremangar per pintar agermanats una única obra de grans dimensions que serà donada a la Fundació Privada Santa Teresa de El Vendrell, una fundació de la comarca que treballa per la inserció social i laboral de disminuïts psíquics.

Aquest espai d'art situat a Coma-ruga és ja un referent indiscutible per a tots els artistes, tant consolidats com novells, que busquen un marc incomparable, amb vistes al mar, per lluir els seus treballs. Anna Barcons ha apostat des de l'inici d'aquest projecte, per recolzar de forma activa a tots aquells creadors plàstics més desconeguts i facilitar-los la seva projecció exterior. Totes les seves exposicions van acompanyades, durant els vernissatges, de representacions d'altres modalitats artístiques i musicals que atrauen la visita de nombrosos espectadors.

Artistes que han participat en la creació de l'obra: Joan A. Lledó - Jesús Cuenca - Mª Jacinta Húmedas - Montse Balletbó Olivé - Victor Adelantado - Jordi Lluis Rovira - Ana András - Joan Mendoza - Edmundo Herreros – Josefina Miralles - Anna Barcons